γευσεις ανατολησ Αιμουχίδης Θεόκλητος & Σια Ε.Ε
 τηλ: 2310 640 .050

Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής με την επωνυμία Γεύσεις Ανατολής, στεγάζεται από το 2000 στα δυτικά προάστια της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Ευόσμου.

Με μεράκι και αγάπη για την δουλειά μας 10 χρόνια τώρα βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη μας. Προσπαθούμε να ανανεώνουμε συνεχώς την γκάμα των γλυκών μας προκειμένου να προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας. Καθημερινά, αναζητούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες που θα αναδείξουν τις δημιουργίες μας και θα ικανοποιήσουν τις γευστικές σας απαιτήσεις. Βασιζόμαστε απόλυτα στην παράδοση και σεβόμαστε την ιστορία των γλυκών μας. Φροντίζουμε να είμαστε αυθεντικοί στα υλικά, στις συνταγές και στην παρασκευή ακολουθώντας παραδοσιακές μεθόδους .

Η επιθυμία της επαναφοράς στο προσκήνιο γλυκών που απουσιάζουν από το εμπόριο , μας οδήγησε στην δημιουργία του εργαστηρίου μας. Γεύσεις που κυριαρχούν σε περιοχές της Ανατολής, μυρωδιές που θα σας μυήσουν στα μυστικά της Πόλης και της παλιάς Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλη την Θεσσαλονίκη και έξω από αυτήν. Η επιχειρηματικότητά μας απλώνεται σε όλη την Βόρεια Ελλάδα εξυπηρετώντας καθημερινά περιοχές όπως η Χαλκιδική, το Κιλκίς, η Κατερίνη, η Καβάλα κ.α. . Συνεργαζόμαστε με κάθε είδους επιχείρηση εστίασης και εμπόρους που ενδιαφέρονται. Επικοινωνούμε με τον πελάτη, λαμβάνουμε την παραγγελία και εξυπηρετούμε με διπλά καθημερινά δρομολόγια στην Θεσσαλονίκη και ανάλογα με τις ανάγκες στην περιφέρεια. Τα οχήματά μας πληρούν τις προυποθέσεις λειτουργίας φορτηγών ψυγείων και χρησιμοποιώντας πράσινους κινητήρες σεβόμαστε απόλυτα το περιβάλλον. Είμαστε πρόθυμοι να οργανώσουμε και νέα δρομολόγια σε καινούριες περιοχές με βάση την ζήτηση και τις ανάγκες σας.

Ύστερα από επικοινωνία μας, ο απεσταλμένος μας φτάνει στον χώρο σας και σας ενημερώνει για ό,τι επιθυμείται ενώ σε περιπτώσεις ζαχαροπλαστείων μπορεί να σας δώσει προτάσεις και λύσεις για την οργάνωση του χώρου σας και τα κατάλληλα γλυκά που θα ανταποκρίνονται στο δικό σας κοινό.

Ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε, τούρτες γάμων , γενεθλίων, γλυκάκια βαφτίσεων και κουτάκια μνημοσύνων. Πάντα σε προσιτές τιμές και με τα καλύτερα σχέδια. Σας περιμένουμε στο χώρο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

Γλυκές Δημιουργίες

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 19 επισκέπτες και no member

Γεύσεις Ανατολής

Σας καλωσορίζουμε στο site μας….και σας προκαλούμε να μας ακολουθήσετε σε ένα ταξίδι γεύσεων ιδιαίτερων, μοναδικών, γεμάτων αναμνήσεις, με άλλα λόγια σε ένα ταξίδι στις Γεύσεις της Ανατολής.
Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για την εταιρεία μας και την δραστηριότητά μας. Επίσης μπορείτε να μάθετε τα πάτα γύρω από τα γλυκά μας καθώς και το πώς θα φτάσουν σε εσάς άμεσα, γεμάτα φρεσκάδα και νοστιμιά.
Scroll to top